Köpvillkor

Dessa köpvillkor tillämpas när du som kund handlar på www.cleverclean.se. För att kunna handla behöver du acceptera dessa köpvillkor och samtycka till att CleverClean får behandla och spara dina personuppgifter. Genom att genomföra köpet godkänner du våra köpvillkor.

Bolagsinformation

CleverClean Scandinavia AB
Industvägen 1
171 48 Stockholm
Organisationsnummer: 559147-7665

Avtal om köp

Avtal om köp träffas mellan dig som kund och CleverClean Scandinavia AB när du genomfört ett köp och en orderbekräftelse är skickad till den angivna mailadressen. Orderbekräftelsen betyder att vi godkänt köpet och att ett bindande avtal om köp har upprättats. Beställningen är förenad med betalningsskyldighet.

För att lägga en order på www.cleverclean.se behöver du ha fyllt 18 år.

Priser

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive svensk moms för privatpersoner. Fraktkostnad tillkommer.

Betalning

På vår hemsida kan du välja att betala med kort (Visa/Mastercard) samt faktura (14 dagar), delbetalning eller direktbetalning via Payson Checkout 2.0. Payson köpvillkor hittar du på www.payson.se.

Leverans

Vi skickar normalt din beställning från oss inom 2-4 arbetsdagar.

Ångerrätt

Vid köp i vår webbutik gäller distanshandelslagern vilket innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit dina varor.

Reklamation

Du har rätt att reklamera en produkt om det kan antas vara ett tillverkningsfel på varan. Reklamationsrätten gäller ursprungliga fel, ej fel som uppkommit till följd av vårdslös hantering, handhavandefel, slitage eller att skötselråd ej följts. Kontakta oss och bifoga bilder, ordernummer samt dina kontaktuppgifter. Vi byter i första hand ut varan mot en ny.

Ångerrätten gäller när varan skickas tillbaka i oförändrat skick, dvs oanvänd och oskadad, i sitt originalemballage. Fraktkostnader och expeditionsavgifter för returförsändelsen står du som kund för.

Returen skall skickas tillbaka till:
CleverClean Scandinavia AB
Industrivägen 1, 171 48 Solna

Varan är i kundens ägo tills vi mottagit returen, förpacka därför ditt paket noga. Notera att returen ska skickas direkt till vårt lager, inte till ett postombud. Återbetalning av ordersumman görs efter godkänd retur.

Återbetalning

Återbetalning utförs normalt inom 14 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar efter att vi mottagit och godkänt returen. Återbetalningen sker med samma betalningsalternativ som användes vid köptillfället.

Om du använt betalningsalternativet faktura genom Payson är det viktigt att du betalar fakturan för att undvika eventuella påminnelseavgifter. Beloppet återbetalas när vi återfått och registrerat returen till vårt lager.

Outlöst paket

Vi skickar våra varor både som brev och paket, därför kan din vara levereras till ett postombud. Ditt paket ligger normalt i 14 dagar hos postombudet innan det skickas tillbaka till vårt lager. Vid outlöst paket kommer du att debiteras en avgift på 200 kr.

Transportskada

Vi ansvarar för skador som uppkommit vid transporten eller leveransen till dig som kund. När du tar emot din leverans åligger det dig som kund att undersöka om paketet är skadat. Kontrollera därför alltid din försändelse noga direkt vid leveranstillfället. Dokumentera skadan i bild och text. Detta hjälper oss att hantera ditt ärende snabbare. Behåll originalemballaget som varan kom i. Produkten får ej användas.

Reklamation

Du har rätt att reklamera en produkt om det kan antas vara ett tillverkningsfel på varan. Reklamationsrätten gäller ursprungliga fel, ej fel som uppkommit till följd av vårdslös hantering, handhavandefel, slitage eller att skötselråd ej följts. Kontakta oss och bifoga bilder, ordernummer samt dina kontaktuppgifter. Vi byter i första hand ut varan mot en ny.

Reservationer

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel gällande pris- och produktinformation. Vi förbehåller oss rätten att löpande ändra information och priser på samtliga varor i vårt sortiment och att i efterhand korrigera felaktig prissättning utan föregående avisering. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår hemsida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga beställningar. Samtliga kampanjer gäller så långt lagret räcker om inte annat är specificerat i beskrivningen.

Produktbilder kan inte garantera att varans exakta utseende och färgåtergivningen kan skilja sig mellan bild och verklighet.

Integritetspolicy – GDPR

På CleverClean vill vi att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och respekt. Vi värdesätter skyddet av personuppgifter och följer tillämplig personuppgiftslagstiftning (EU) samt den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Vi förbehåller oss rätten att närsomhelst uppdatera vår integritetspolicy.

Personuppgifter

Personuppgifter är information som särskiljer en identifierad eller identifierbar fysisk person. Det kan exempelvis vara namn, personnummer, adress, telefonnummer, mail, IP-adress, webbläsarinställningar eller foton. Genom att handla på vår hemsida samtycker du till att vi hanterar och sparar dina personuppgifter.

Du har närsomhelst rätt att begära ett utdrag på vilka personuppgifter vi sparat om dig genom att skriftligen begära ett registerutdrag.

Du har även rätt att närsomhelst kräva att vi raderar dina personuppgifter.

Syftet med lagring av personuppgifter

När du handlar på www.cleverclean.se samlar vi in personuppgifter för att kunna fullgöra vår del av avtalet och leverera varor till dig som kund. Vi behöver även spara dessa uppgifter för att kunna hantera eventuella reklamationer, betalningar eller legala krav.

När du besöker www.cleverclean.se samlar vi in statistik såsom antal användare och hur hemsidan används genom webbläsarinställningar, IP-adress och operativsystem.

Kommunikation

Vi kan komma att kontakta dig på din angivna mail eller telefonnummer för att skicka information som rör din beställning eller reklamation. Vi kan även komma att kontakta dig med erbjudanden, nyhetsbrev, eller annan marknadsföring. Du kan närsomhelst återkalla samtycke till att vi skickar dig marknadsföring, nyhetsbrev, erbjudanden etc.

Delning av dina uppgifter

Vi kommer inte att överföra eller sälja dina personuppgifter till tredje part, undantaget är betrodda leverantörer som hjälper oss att driva hemsidan och verksamheten samt levererar dina varor.

Undantaget är även om vi måste göra det för att följa svensk lag eller skydda vår eller annans egendom, rättigheter eller säkerhet.

Användarstatistik som samlas in från hemsidan och är anonymiserad kan komma att lämnas till tredje part för statistik, marknadsföring eller annat.

Om dina uppgifter kommer att delas med annan part än vad som anges i denna integritetspolicy skall vi informera dig om detta i samband med att du lämnar uppgifterna och du ger oss ditt samtycke.

Hur länge vi sparar dina uppgifter

Vi sparar dina personuppgifter så länge det är relevant för syftet som de samlades in för. Vi betraktar dig som aktiv kund i 48 månader från och med ditt senaste köptillfälle, därefter lagrar vi endast den informationen vi behöver i enlighet med lagstadgade krav.

Återkalla lagring av dina uppgifter

Kontakta vår kundtjänst om du har några frågor kring dina lagrade personuppgifter eller önskar återkalla samtycke till lagring av dem så hjälper vi dig.