Prenumeration  

Vi vet att golvstädning kan vara just sådär jobbig och tråkig. Därför har vi skapat en prenumerationstjänst där du får våra tunna men effektiva engångsprodukter direkt hem i brevlådan. Det har aldrig varit så enkelt och smidigt att städa golven. Och du behöver endast tillsätta vatten!

När du blir prenumerationskund hos oss bjuder vi dig dessutom på vårt städkit fyllt med proffsmarkandens mest omtyckta produkter värt 1995 kr. Städkitet innehåller en bla. våra Svanenmärkta mikrofiberdukar som du kan tvätta upp till 500 gånger.

Städning ska vara lätt – för när det är lätt blir det också kul!

Kostnad för prenumerationen är 179 kr per månad, leverans sker varannan månad från att du startat din prenumeration. Frakt och expeditionsavgift tillkommer.

Livstidsgaranti när du prenumererar

Alla våra produkter är utvecklade från proffsmarknaden och vi litar på våra produkters kvalitet och effektivitet. Därför ger vi den som prenumerant  livstidsgaranti på ditt skaft och stativ. Skulle te.x. teleskopskaftet sluta att fungera eller stativet inte längre kunna fästa mopparna under din prenumerationstid så returnerar du det enkelt till oss. Oavsett orsak så skickar vi ett nytt skaft/stativ till dig helt utan extra kostnad.