Varmt välkommen till CleverClean!

Vi vill att vardagen ska vara enkel och rolig –  just därför vi tagit fram CleverClean. Snabb, effektiv och kemikaliefri städning direkt hem i din brevlåda, så du får mer tid över till allt annat. Dessutom kan alla i familjen hjälpa till med städningen eftersom vi bara använder vatten. 100% rent och samtidigt skonsamt mot oss själva, våra barn, våra djur och såklart vår miljö. Vi vill passa på att önska dig en trevlig städning!

Prenumerera genom att fylla i kontaktformulär

  Vid tecknade utav prenumeration av moppdukar förbinder jag mig att mottaga leveranser fyra gånger per år, 16 st per tillfälle till en kostnad av 119:-/månad, 357:-/kvartal.

  Efter ett år och fyra stycken genomförda och betalda leveranser övergår prenumerationen till ett så kallat tillsvidareabonnemang med en månads uppsägningstid. Du kan då säga upp ditt avtal genom att maila CleverClean.sverige@gmail.com

  Upptäck ditt startkit!

  Ditt välkomstkit kostar 1895 kr och är fyllt med våra mest omtyckta produkter samt din första månadsförbrukning av engångsmoppar.

  Nästa leverans av engångsmoppar får du direkt hem i din brevlåda.

  Prenumeration på engångsmoppar från 119:- per månad med leverens var tredje månad. Frakt tillkommer.

  Lätt och smidigt!

  Vårt Svanenmärkta, kemikaliefria och miljövänliga koncept från Duotex är väldigt omtyckt och används på proffsmarknaden sen mer än 20 år tillbaka. Våra produkter används bl.a här:

  100% rent – enkelt, snabbt och kemikaliefritt

  Ditt kit innehåller en blandning av tvättbara dukar och engånsmoppar. Eftersom vi vet att golvstädning kan vara jobbigt och tråkigt, har vi tagit fram tunna men effektiva engångsprodukter som du slipper tvätta. Våra andra Svanenmärkta mikrofiberprodukter tvättar du i tvättmaskin enligt tvättrådet upp till 500 gånger.

  Skonsam och effektiv städning!

  Våra mikrofiberprodukter klarar de svåraste av tester när det gäller renlighet och hygien. Ett enda drag med antingen fuktig eller torr mikrofiberprodukt från Clever Clean reducerar te.x. MRSA* bakterien med 99,9%**.

  Det blir snabbt rent och bakteriefritt helt utan kemikalier. Det kallar vi smart städning.

  *Testerna genomfördes av oberoende textilforskningsinstitut.
  **MRSA (Meticillinresistent Staphylococcus aureus) är en antibiotikaresistent bakterie
  .

  Livstidsgaranti när du prenumererar

  Alla våra produkter är utvecklade från proffsmarknaden och vi litar på våra produkters kvalitet och effektivitet. Därför ger vi dig som prenumerant livstidsgaranti på ditt skaft och stativ. Skulle te.x. teleskopskaftet sluta att fungera eller stativet inte längre kunna fästa mopparna under din prenumerationstid så returnerar du det enkelt till oss. Oavsett orsak så skickar vi ett nytt skaft/stativ till dig helt utan extra kostnad.

  Det ska vara lätt – för när det är lätt blir det också kul!

  Kontakta oss gärna via cleverclean.sverige@gmail.com

  Fullständiga allmänna villkor